Петък, 30 Юли 2021
Близнаци

Седмичен хороскоп
24 - 31 Август 2020

1033

Седмичен хороскоп - Близнаци - 24.08.2020 - 31.08.2020 година

Развития и провокации ще събудят у вас желания, за които не сте мислили до сега. Те ще ви зареждат с енергия и карат да бъдете по-приветливи и добри към другите. Обърнете внимание и на онези хора, които държите встрани от обкръжението си. Споделяйте вълненията им и приемайте успехите им като свои, това ще ви направи съпричастни на радостта им.

Необвързаните ще открият сродната си душа и близостта им ще ги прави щастливи, споделяйки трудности и успехи. С партньорите си се стремете към изглаждане на различията във възгледите, като мислите и работите по начин, обединяващ усилията ви в една посока. Разбира се не при всички нещата ще се получават от първия път, възможни са и по-напрегнати ситуации. Във ваш интерес е и би било добре да се въздържате от неконтролируеми емоции, както и да не съдите никого. Лицемерните и лукавите трудно ще намират своето място, каквито и усилия да им струва това.

Събитие, за което сте се подготвяли ще даде тласък на кариерата ви, а за някои това може да означава и нова работа. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година