Понеделник, 26 Август 2019
Близнаци

Седмичен хороскоп
23 - 30 Юли 2018

2147

Седмичен хороскоп - Близнаци - 23.07.2018 - 30.07.2018 година 

 Горите от желание да покажете на света на какво сте способни. Това е чудесно, но преценете добре ситуациите, за да не съжалявате след това.

Не се страхувайте да покажете на любимият си човек чувствата, които ви измъчват. Може би така ще ви олекне и ще започнете нещо ново и на чисто. Този път ще успеете да постигнете повече в усилията си, като превъзмогнете непреодолимите си желания да се налагате. Не ставайте нетърпими за другите. Ще спечелите повече, ако тихо и с достойнство показвате качествата си. Тази седмица ще отбележите добри резултати в бизнес начинанията.

Просто проявете активност и не спирайте да опитвате. Ще се получи. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година