Сряда, 27 Май 2020
Близнаци

Седмичен хороскоп
23 - 30 Април 2018

2413

Седмичен хороскоп - Близнаци - 23.04.2018 - 30.04.2018 година

За нищо не съжалявайте, проявената ви активност ще ви се отплати многократно. Периодът е благоприятен за започване на нова работа, постигане на договорености и реализиране на изгодни финансови операции.

За това използвайте практично времето си и не се поддавайте на ничии внушения. Добре знаете какво можете и как да го постигнете, защитавайки в максимална степен интересите си. Очакват ви материални придобивки, идващи по линия на професионални контакти, свързани с проекти, наемни отношения или хонорари. Други от вас ще насочат интереса си към овладяване на знания и опит в нова сфера, в подкрепа на финансите си. За последното имате усет, /както и за много други неща/ и с повече хъс ще се разгърнете в посока, която обещава да е печеливша за вас.

Ще се поздравите с нови находки. В подкрепа на творческите си проекти ще привлечете интереса на финансово обезпечени хора, което ще улесни работата ви за напред. Истината е,че няма да се чувствате самотни и ще довеждате намеренията си до добър края. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

Годишен хороскоп за 2020-та година