Вторник, 28 Януари 2020
Близнаци

Седмичен хороскоп
22 - 29 Май 2017

6501
Седмичен хороскоп - Близнаци - 22.05.2017 - 29.05.2017 година
 
Делата ви ще се развиват с ускорено темпо, пропорционално на желанията, отделеното време и усилия. Колкото по-големи цели си поставяте и се борите за постигането им, толкова повече ще получавате. Положителните развития ще провокират у вас нови интереси, на които ще се посветите с повишена активност. Работещите в сфери, като енергетика, правни проекти, социални и международни спогодби ще привличат участието на хора, имащи позиции в управлението и обществото, с които ще ги популяризират. Предстоящи събития от обществено-политически характер също ще ангажират вниманието ви, ще се радвате на добър прием, навсякъде уважавани и ценени.
 
Повечето неща ще ви се удават, стига да поискате и направите необходимото за реализацията им. Интелигентността ви е неоспорима, не проигравайте добрите си възможности заради чужди, користни цели. Работете за доброто на всички и ще живеете удовлетворени. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за Вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година