Неделя, 19 Януари 2020
Близнаци

Седмичен хороскоп
22 - 29 Юли 2019

1863

Седмичен хороскоп - Близнаци - 22.07.2019 - 29.07.2019 година 

В професионалната сфера ще сте решителни и ще се впуснете в осъществяване на смелите си идеи. Това ще повиши финансите и самочувствието ви.

Съвета към вас е да сте премерени във всичко, в приказките си, в действията си, в емоциите си. Давайте си сметка за ефекта, който оставяте след себе си. Понякога, макар и без да го искате, наранявате околните и от това губите. Нуждаете се от подкрепата на влиятелни хора и трябва да потърсите път към тях, дори, ако е нужен компромис. В интимният ви живот атмосферата продължава да ви тревожи и натоварва.

Постарайте се да направите всичко, което се изисква от вас за да бъде партньора ви сигурен в чувствата си и да не преодолява бариери, съзнателно издигнати от вашето повърхностно отношение към връзката ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Не пропускайте да ни последвате и във Facebook. Всеки ден точно в 16:00 часа ние ще публикуваме хороскопът за всички зодиакалмни знаци за следващия календарен ден. Така всеки от вас ще има възможност да прочете предварително какво е подготвила съдбата за него. Успех!


Годишен хороскоп за 2020-та година