Петък, 6 Декември 2019
Близнаци

Седмичен хороскоп
20 - 27 Август 2018

2173

Седмичен хороскоп - Близнаци - 20.08.2018 - 27.08.2018 година  

Няма да ви липсват трудни моменти и често ще мислите, че се трудите напразно. Бъдете сигурни, че това не е така и скоро ще се убедите сами.

Станете устойчиви на изпитанията на съдбата и мислете за моментите, които предстоят. Те ви носят по-добри реализации. С интимния партньор не влизайте в преки сблъсъци за да не се стигне до нежелани последствия. Волята ви е непреклонна, но има нужда да се огледате с чужди очи. Тогава може би ще видите истини, които ви убягват. Трудностите идват за да ни подготвят за по-следващи етапи, в които ролята ни ще бъде значително по-голяма от сегашната.

Радостта ви ще бъде неизмерима от събития свързани с вас и ваши близки. Споделете ги и ще имате щастливи поводи за празнуване. Със сигурност ще ви подейства отлично, ако се запознаете по-добре с всички полезни качества на автентичната Аюрведа от Индия. Подарете здраве на себе си и най-близките си хора!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година