Понеделник, 11 Декември 2023
Близнаци

Седмичен хороскоп
02 - 09 Юли 2018

3280

Седмичен хороскоп - Близнаци - 02.07.2018 - 09.07.2018 година  

Говорейки открито за намеренията и целите си и в сътрудничество с подходящите хора, ще направите по-лесна реализацията им в професионален и в личен план. Бъдете усмихнати и вежливи, и няма да ви липсва подкрепа.

Ще подобрите деловите си контакти, което ще се отрази положително на работата, разширявайки хоризонтите пред себе си. Обграждайки се с хора, с които споделяте общи интереси, ще ускорите бъдещите си начинания. Не споделяйте съмненията си, преди да имате яснота по проблемите, стоящи пред вас, за да сте независими и по-малко уязви, както и за да не насочите в грешна посока нечия перспектива. За всичко се намира решение, стига навреме да му се обърне внимание. Стойностното и непреходното са важни за вас и имат място в живота ви, за това оставате чужди на лицемерието, фалша и завистта.

С тези си разбирания ще продължите по пътя на промените. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!