Петък, 24 Март 2023
Близнаци

Седмичен хороскоп
19 - 26 Март 2018

4309

Седмичен хороскоп - Близнаци - 19.03.2018 - 26.03.2018 година

Обединете усилията си с тези около вас и заедно довършете започнатите задачи. Спазвайте поетите ангажименти, за да запазите доброто си име на лоялни партньори.

Новостите, които животът налага ще ви поставят в условия, различни от досегашните. Следвайки ги, ще бъдете в крак с промените и без да рискувате, ще вървите напред. Имате сили и можете да се справите с всяка ситуация, отдавайки значение на важното. Бизнесмените ще реализират търговски сделки, а занимаващите се с посредничество ще получат добри оферти. Във всички случаи няма да се трудите напразно, ще има какво да ви носи удовлетворение, стига да проявите устойчивост и да запазите присъствие на духа.

По-често ще ви привличат тишината и спокойствието и в размишления ще загърбвате празнословието и фалша. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-