Сряда, 17 Април 2024
Близнаци

Седмичен хороскоп
19 - 26 Февруари 2018

4193

Седмичен хороскоп - Близнаци - 19.02.2018 - 26.02.2018 година

Ще засилите общуването си с различни хора, роднини, колеги, партньори, съмишленици и срещи, много срещи. Изразявайки доброто си възпитание и отношение към тях, ще се радвате на взаимност.

Бързо ще уреждате делови въпроси, ще получавате съдействие при административни и други проблеми и паралелно с това ще подобрявате степента си на търпимост и толерантност към чуждото мнение. С находчивите си идеи и действия ще привличате интереса на хора, имащи финансова и друга власт, което ще се отрази на собствения ви бизнес, професионална и политическа кариера. Не разпилявайте силите си в много посоки, определете настоящите си приоритети и ги следвайте безотказно. Важно е да ги приключите в срок, а другото ще се нареди, не се тревожете.

Бизнесмените ще имат също натоварена работна програма и с възможности за добри реализации. На други от вас им предстоят промени, свързани със смяна на жилище или нова работа. След предстоящо събитие много неща ще станат реално възможни за вас. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!