Сряда, 8 Април 2020
Близнаци

Седмичен хороскоп
13 - 20 Януари 2020

1639

Седмичен хороскоп - Близнаци- 13.01.2020 - 20.01.2020 година

Деловите ви ангажименти ще заемат по-голямата част от времето ви през седмицата. С подчертано активен интерес ще градите нов имидж и ще търсите най-преките пътища към успеха.

Храните надежди, които не са безпочвени, но изискват голяма от даденост. Ще се натоварите с прекалено много задачи и има риск от преумора, отегчение и не на последно място от нервна криза. Силните ви страни са умението ви да общувате на всички нива и най-силни изяви ще имате в области като медии, банково дело, политика, образование. Съсредоточете се върху една на брой, но печеливша кауза, и пак ще останете доволни. Кулинарните ви умения впечатляват все по-голям кръг от хора и са свидетелство за неограничените ви таланти.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Вдъхновена от Аюрведа, фармацевтичните серии на Himalaya и Charak Pharma имат редица здравословни предназначения. Цялостната гама за профилактика подобрява имунитета и се грижи за доброто здраве на хората. Всички билкови хранителни добавки са подложени на  дългогодишни (8-10 години) изследвания, клинични изпитания и тестове за токсичност, за да се подсигури тяхната безопасност и ефикасност. 

Годишен хороскоп за 2020-та година