×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 25 Май 2018
Близнаци

Седмичен хороскоп
12 - 19 Октомври 2015

2435
Занимания, които биха ви обогатили със знания и опит ще привличат вниманието ви наред с рутинните задачи и отговорности. На работното място ще проявите повече инициатива, като компенсация за отложени задачи или защото сте мотивирани да постигнете напредък.
 
За бизнесмените седмицата ще е по-силна и в работата по реализация на идеите си ще ръководите действията на други хора. Ще завършите в срок започнатото през тези дни и ще се справяте с възникващите проблеми, създавайки у другите усещане за справедливо отношение към работа и придобивки. Възможно е отговорностите и умората да повишат чувствителността ви и да се отразят на взаимоотношенията ви с близките.
 
Гледайте на различните мнения, като на коректив и бъдете наясно с тях, за да сте подготвени, ако ви изненадат. Развитието на събитията и постигнатото от вас ще ви поставят в ролята на водачи, от които се очаква да взимат решения, или може би точно заради това ще бъдете поставени най-отпред. Любовта ще ви вдъхновява и дава импулс за пълноценен и щастлив живот, какъвто безспорно заслужавате. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година