×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 20 Март 2018
Близнаци

Седмичен хороскоп
12 - 19 Октомври 2015

2407
Занимания, които биха ви обогатили със знания и опит ще привличат вниманието ви наред с рутинните задачи и отговорности. На работното място ще проявите повече инициатива, като компенсация за отложени задачи или защото сте мотивирани да постигнете напредък.
 
За бизнесмените седмицата ще е по-силна и в работата по реализация на идеите си ще ръководите действията на други хора. Ще завършите в срок започнатото през тези дни и ще се справяте с възникващите проблеми, създавайки у другите усещане за справедливо отношение към работа и придобивки. Възможно е отговорностите и умората да повишат чувствителността ви и да се отразят на взаимоотношенията ви с близките.
 
Гледайте на различните мнения, като на коректив и бъдете наясно с тях, за да сте подготвени, ако ви изненадат. Развитието на събитията и постигнатото от вас ще ви поставят в ролята на водачи, от които се очаква да взимат решения, или може би точно заради това ще бъдете поставени най-отпред. Любовта ще ви вдъхновява и дава импулс за пълноценен и щастлив живот, какъвто безспорно заслужавате. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.