Събота, 2 Декември 2023
Близнаци

Седмичен хороскоп
12 - 19 Февруари 2018

4599
Седмичен хороскоп - Близнаци - 12.02.2018 - 19.02.2018 година
 
Дайте израз на любовта и уважението си към човека, на когото може да се опрете. Вие също сте опора за някои и от вас се очакват закрила, съвети, финансова и морална подкрепа.
 
Партнирането ви с надеждни хора и доказали се професионалисти е гаранция за благополучен бизнес и общи начинания. Съдбата ще ви закриля и в трудните ситуации ще излизате победители. Не се поддавайте на отрицателни емоции, имайте добри помисли, бъдете приветливи и ще добиете нужните ви сили. Толерирайте доброто край себе си и ще въздействате положително на всички. Усилията ви няма да са напразни, стартирате нещо значимо и предвид хубавите новини, ще привлечете вниманието на много хора върху личността си. Много от вас ще пътуват.
 
За да избегнете неприятностите на пътя, шофирайте съсредоточено и без да надценявате възможностите на автомобила си. В компанията на любимия ви човек ще изживеете вълнуващи мигове на предпочитани от двама ви места. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!