Вторник, 20 Август 2019
Близнаци

Седмичен хороскоп
11 - 18 Януари 2016

2970

Новият седемдневен етап е добър от гледна точка на условия за реализация на целите от лично и делово естество, но ще е много нервен за всички Близнаци. Мнозина ще действат усилено, за да коригират взаимоотношенията на хората от обкръжението си, но тази активност много често ще се оказва напълно безплодна. Петък и уикендът ще са много нервни и напрегнати.

Понеделник и сряда са хубави и успешни, а следващите отново ще са напрегнати. Периодът няма да е от най-динамичните, но съвсем няма да е и скучна. Предстоят ви поредица срещи, разговори, кратки пътувания, дори запознанства, но всичко това ще е съпроводено с едно леко напрежение и несигурност.

Всъщност, напрежението ще си е по ваше вътрешно усещане и ако приложите някои леки релаксиращи техники ще установите, че нищо фатално не се случва и всичко е под контрол. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година