Понеделник, 25 Март 2019
Близнаци

Седмичен хороскоп
10 - 17 Юли 2017

5394
Седмичен хороскоп - Близнаци - 10.07.2017 - 17.07.2017 година
 
Ще останете актуални, следвайки посоката на развитие в бизнеса, икономиката и обществено-политическия живот. Това налага усвояването на нови знания и подобряване на квалификацията. Направите ли го, ще си осигурите предимство и в много отношения ще заемете първите позиции. Индивидуализмът ви ще си проличи по решенията, в които ще надделява личното ви мнение, вслушвайки се по-малко в съветите на другите. Ако съсредоточите вниманието си само върху интересите на тесен кръг от хора, съществува риск да провалите деловите си взаимоотношения с всички останали и да загубите доверието им в себе си.
 
Нямате нужда сега от това. С повече яснота в общуването и делата си ще повишите популярността и затвърдите авторитета си. Благодарение на добрите си контакти ще възстановите по-скоро загубите от недоглеждане и прибързване в работата, своята или на подчинените си. С конструктивни действия можете да покажете качествата и уменията си по-добре, отколкото с думи. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година