Неделя, 3 Декември 2023
Водолей

Месечен хороскоп
Септември 2021

1591

Месечен хороскоп - Водолей - Септември - 01.09.2021 - 30.09.2021 година 

През септември много от вас ще се похвалят с финансови и професионални успехи. Амбицията ви да сте сред най-добрите ще ви направи много активни и без да жалите труда си, ще се наредите с придобивките си сред тях. Но не поставяйте материалното над всичко останало, за да не загубите.

Близките ви хора, пък и приятелите ви могат да се почувстват ощетени от липсата на внимание към тях, което ще се отрази на живота ви, колкото и да не си давате сметка за това. Периодът е успешен за делови начинания и финансови сделки. Ще приключвате започнати проекти и задачи, чиито успех ще се отрази обновяващо на доходите и самочувствието ви. Такива ще са развитията при работещите активно, при останалите е възможен застой, който ще се изразява в депресии и други, негативни въздействия върху психиката и здравето. Но щанс ще имат всички, от вас зависи да го използвате по предназначение и работите за подобряване на живота си. Погрижете се за родителите и децата си, много от тях се нуждат от повече внимание.

Напрежението ще се отразява на здравето и е възможно да се засилят оплакванията ви от главоболие, безсъние, проблеми със сърцето. Ще си помогнете, ако си осигурите повече време за отдих и развлечения. През дните 26 – 28 септември опасността от травми и инфекции е най-голяма.Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!