Неделя, 10 Декември 2023
Водолей

Месечен хороскоп
Септември 2017

9256

Месечен хороскоп - Водолей - Септември - 01.09.2017 - 30.09.2017 година

Както обикновено се случва при вас, септември ще бъде интересен и богат на събития за вас месец. Избягвайки да се обвързвате с конкретни обещания, ще работите върху занимания от професионален, обществено-политически, бизнес и личен характер, изборът на които ви дава свободата да се съобразявате най-вече със собствените си решения, мисли, намерения и съвест.

Има върху какво да размишлявате, още повече, че сте част от цялото и не е възможно в общите дела да пренебрегвате хората около вас. Ако все още не сте го осъзнали е време да го направите, последствията няма да ви харесат. По същия начин стоят нещата и в интимния ви живот. Харесвате един, живеете с друг и мислите за трети, а в същото време се чувствате самотни, понякога тъжни и често неразбрани. Намерете баланса и заживейте успокоени, защото непрекъснатото препускане от връзка във връзка изхабява и в един момент ще се окажете уморени и безинтересни. Новостите ви привличат неудържимо, заради които отделяте време да ги проучите, надявайки се по този начин да разнообразите работата и бита си.

С добро чувство ще ви подканя да не изпадате в заблуда по отношение на своята изключителност, предстои ви още много да учите и изживеете, докато превъзмогнете грешките и недостатъците си. Прецизирайте изборът ви на връзки и приятелства, и не робувайте на мимолетните си емоции, за да не калкулирате разочарования. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!