×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Март 2018
Водолей

Месечен хороскоп
Септември 2017

8192

Месечен хороскоп - Водолей - Септември - 01.09.2017 - 30.09.2017 година

Както обикновено се случва при вас, септември ще бъде интересен и богат на събития за вас месец. Избягвайки да се обвързвате с конкретни обещания, ще работите върху занимания от професионален, обществено-политически, бизнес и личен характер, изборът на които ви дава свободата да се съобразявате най-вече със собствените си решения, мисли, намерения и съвест.

Има върху какво да размишлявате, още повече, че сте част от цялото и не е възможно в общите дела да пренебрегвате хората около вас. Ако все още не сте го осъзнали е време да го направите, последствията няма да ви харесат. По същия начин стоят нещата и в интимния ви живот. Харесвате един, живеете с друг и мислите за трети, а в същото време се чувствате самотни, понякога тъжни и често неразбрани. Намерете баланса и заживейте успокоени, защото непрекъснатото препускане от връзка във връзка изхабява и в един момент ще се окажете уморени и безинтересни. Новостите ви привличат неудържимо, заради които отделяте време да ги проучите, надявайки се по този начин да разнообразите работата и бита си.

С добро чувство ще ви подканя да не изпадате в заблуда по отношение на своята изключителност, предстои ви още много да учите и изживеете, докато превъзмогнете грешките и недостатъците си. Прецизирайте изборът ви на връзки и приятелства, и не робувайте на мимолетните си емоции, за да не калкулирате разочарования. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.