×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 23 Май 2018
Водолей

Месечен хороскоп
Септември 2016

5941
Месечен хороскоп - Водолей - 01.09.2016 - 30.09.2016 година
 
Богати на възможности, опит и идеи, септември ще бъде интересен и в много отношения печелиш за вас месец. Като не се обвързвате с конкретни обещания, ще работите върху занимания от професионален, обществено-политически и личен характер. Изборът на които ви дава свободата да се съобразявате най-вече със собствените си решения, мисли, намерения и съвест. За съжаление не живеете откъснато и не е възможно в общите дела да пренебрегвате хората около вас, ако не сте го осъзнали е време, за да не задълбочите отношенията помежду си и в крайна сметка, да страдате. По същия начин стоят нещата и в интимния ви живот. Харесвате един, живеете с друг и мислите за трети човек, а в същото време се чувствате самотни, понякога тъжни и често неразбрани. Намерете баланса и заживейте успокоени, защото непрекъснатото препускане от цвят на цвят изхабява и в един момент ще се окажете повехнали, уморени и безинтересни. Необичайното и интелигентно поднесено ви привлича, и въпреки, че сте реалисти, отделяте време, за да го проучите, надявайки се по този начин да внесете нещо ново и полезно в ежедневието си. 
 
Но не изпадайте в грешна заблуда по отношение на своята изключителност, защото има много да учите и изживеете, докато превъзмогнете грешките и недостатъците си. Прекъсването на връзки и приятелства, направени по ваше желание също ще ви носи негативи, които ако не осъзнаете и спрете навреме, предстои да калкулирате. В семейството ще продължите да държите близките ви в подчинение или поне към това ще се стремите негласно. Това ви харесва и често се забавлявате, но за чужда сметка. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година