Неделя, 3 Март 2024
Водолей

Месечен хороскоп
Октомври 2021

1226

Месечен хороскоп - Водолей - Октомври - 01.10.2021 - 31.09.2021 година 

Новостите през октомври ще съпътстват работата и създават предпоставки за развитие, но бъдете внимателни. В дните от началото на месеца до 7 октомври не се впускате в нови начинания, да избягвате важни делови разговори и не решавате финансови въпроси. И още нещо, не влизайте в конфликти, за да не провалите отношенията си за дълго напред.

Загрижени сте за парите си и с повече упорство ще работите за стабилизиране на постигнатото, без да оставате безразлични и към предизвикателствата наоколо. Натовареността ви няма да е по-малка, въпреки, че периодът е подходящ за почивка. Старайте се всичко около вас да бъде в умерени граници, крайностите не са препоръчителни и дори вредни, за това не се разпилявайте в много посоки. Правете нещата така, както ги виждате вие, като се ръководите от разума и не робувате на емоциите си. Обратното може да влоши отношенията ви с роднини, колеги и хора от обкръжението ви. Интимната ви връзка също ще бъде в пряка зависимост от психическото ви състояние. Нервността, умората, липсата на средства и време могат да я погубят, за което горчиво ще съжалявате.

Покажете на партньора си, че цените разбирането му и не злоупотребявайте с търпението му. След 8 октомври вземете важните си решения и ги следвайте с нужните действия. И нещо много важно - не правете нищо на инат. Ако имате предложения ги обмислете, но влезнете ли заради тях в противоречие със семейството си, не очаквайте нищо добро. С други думи бъдете балансирани във всичко и ще живеете спокойно. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!