Петък, 24 Май 2019
Водолей

Месечен хороскоп
Октомври 2018

2575

Месечен хороскоп - Водолей - Октомври - 01.10.2018 - 31.10.2018 година

Начинанията ви през октомври ще са успешни, независимо, че на моменти сте колебливи и несигурни в себе си. Упорството и работоспособността ви са на лице, за да се преборите с недостатъците си и да постигнете целите си.

Но бъдете разумни и не минавайте границите на възможностите си, за да не си навредите сами, обричайки на провал начинанията си. Насърчете активността си през първата и втората десетдневка на месеца, като се стараете до тогава да финализирате деловите си и бизнес начинания. До края на месеца стабилизирайте постигнатото и ще берете плодовете на своя труд. Възползвайте се от подкрепата на колеги и близки, но не влизайте в интриги и съдружия, особено през третата десетдневка на месеца, когато това би ви донесло само загуби и нерви. От правилните ви действия ще зависят последващите ви резултати, но нямам съмнение, че ще изиграете добре картите си.

В здравословен план не сте застрашени от непреодолими проблеми, стига да не се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте дългото стоене пред компютъра, за да си спестите проблеми с костите, вените и други неразположения, особено в дните от 12 до 14 октомври, когато сте по-уязвими. В семеен план не сте застрашени от недоразумения с близките си, ако не пренебрегвате задълженията си, отдадени на работа и материални стремежи. Месецът позволява създаване на трайни контакти и връзки, а други и семейство, ако това целите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година