Четвъртък, 5 Август 2021
Водолей

Месечен хороскоп
Октомври 2018

2880

Месечен хороскоп - Водолей - Октомври - 01.10.2018 - 31.10.2018 година

Начинанията ви през октомври ще са успешни, независимо, че на моменти сте колебливи и несигурни в себе си. Упорството и работоспособността ви са на лице, за да се преборите с недостатъците си и да постигнете целите си.

Но бъдете разумни и не минавайте границите на възможностите си, за да не си навредите сами, обричайки на провал начинанията си. Насърчете активността си през първата и втората десетдневка на месеца, като се стараете до тогава да финализирате деловите си и бизнес начинания. До края на месеца стабилизирайте постигнатото и ще берете плодовете на своя труд. Възползвайте се от подкрепата на колеги и близки, но не влизайте в интриги и съдружия, особено през третата десетдневка на месеца, когато това би ви донесло само загуби и нерви. От правилните ви действия ще зависят последващите ви резултати, но нямам съмнение, че ще изиграете добре картите си.

В здравословен план не сте застрашени от непреодолими проблеми, стига да не се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте дългото стоене пред компютъра, за да си спестите проблеми с костите, вените и други неразположения, особено в дните от 12 до 14 октомври, когато сте по-уязвими. В семеен план не сте застрашени от недоразумения с близките си, ако не пренебрегвате задълженията си, отдадени на работа и материални стремежи. Месецът позволява създаване на трайни контакти и връзки, а други и семейство, ако това целите. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година