Събота, 9 Декември 2023
Водолей

Месечен хороскоп
Октомври 2017

10144

Месечен хороскоп - Водолей - Октомври - 01.10.2017 - 31.10.2017 година

Анализирайки даденостите и правейки равносметка на преживяното, през октомври ще давате предимство на едно, за сметка на друго, но бъдете внимателни, защото многото задачи и проекти, с които се ангажирате само ще изчерпят енергията ви, без да успеете да се разгърнете в пълнота и съответно да постигнете до край целите си.

Други биха завидели на активността ви, но струва ли си да хвърляте усилия в много посоки, без въобще да сте наясно с крайния резултат. Не че ви липсват конкретика и материални успехи. Напротив. Ще имате своите победи, които ще ви амбицират да искате още и още, без да си давате сметка за физическото изтощение, на което сами се подлагате. Щадете нервите и здравето си, и бъдете по-умерени в желанията си, за да имате сили за важните неща, част от които са психическото ви и физическо здраве. Ще бъде по-лесно, ако разпределите отговорностите си между хората, с които работите и живеете, и това ще ви накара да се почувствате в известна степен удовлетворени, че им давате шанс за изява, запазвайки за себе си ролята на съветници.

Необвързаните ще мислят за създаване на семейство и деца, заради което ще бъдат толерирани и от близките си. По отношение на конкурентите ви, нещата са ясни: вие сте най-добрите. Усилията ви да се рекламирате по всякакъв начин дават резултати и се радвате на най-платежоспособните клиенти. Добре е все пак да не прекалявате в стремежите си за надмощие, защото историята познава всякакви обрати. Изчистете се от агресивни помисли и желания, бъдете открити, честни и добри, за да срещате любов и уважение. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!