×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Вторник, 22 Май 2018
Водолей

Месечен хороскоп
Октомври 2015

4352
Голяма част от отговорите, които търсите ще ги получите под формата на проникновение или чрез общо чувство за благополучие в дадена ситуация. Дано тези ситуации бъдат повече в живота ви! Ако се отпуснете и станете по-емоционално отворени и в същото време по-малко аналитични, като позволите да се сбъдне всяка възможна ваша представа за любовта и приемете обич, без да се опитвате да диктувате посоката на нещата, то вие ще сте познали щастието в този живот.
 
Насочете вниманието си върху добрите перспективи, които откривате пред себе си, разработвайки нови проекти в професионалните ви и творчески занимания. Периодът е подходящ за създаване на съвместни предприятия с чуждестранно участие, инвестиции, започване на нова работа, повишаване на квалификацията и по-задълбочено овладяване на чужди езици. Пътуванията също ще ви привличат, най-вече с възможността да се разнообразите, запознавайки се с нови култури, места и хора.
 
Позволени са експерименти, премерено рисковани начинания, срещи и разтваряне на сърцето за много любов. Самотните ще открият за себе си причините, накарали ги да са в това състояние и ще потърсят близостта на човека, с когото биха желали да споделят вълненията си. Подготовката ви за празниците ще е наситена с приятни и разнообразни емоции, но във всички случаи с радост ще подбирате своите подаръци за близките ви. По отношение на здравето ви уязвими ще бъдат дихателната и нервната ви система. Вземете профилактични мерки, преди да са ви застигнали неразположенията. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година