Неделя, 25 Февруари 2024
Водолей

Месечен хороскоп
Ноември 2022

1194

Месечен хороскоп - Водолей - Ноември - 01.11.2022 - 30.11.2022 година

За много от представителите на зодията ноември ще се превърне в месец на анализ и равносметка. Преосмисляйки проявената си активност, ще давате предимство на едно, за сметка на друго, защото многото задачи и проекти, с които се ангажирате само изчерпват енергията ви, без да успявате да разгърнете силите си в пълнота и съответно да постигнете до край целите си. Казаното е обобщение с поглед отгоре, което съвсем не означава ще ви липсват материални успехи. Напротив.

Ще имате своите победи, които ще ви амбицират да искате още и още, без да си давате сметка за физическото изтощение, на което сами се подлагате. Щадете нервите и здравето си, и не бъдете прекалено щедри на средства към всеки, който ви поиска заем. Много скоро може и на вас да потрябват, за това бъдете по-пестеливи и умерени в желанията си. Ако съумеете добре да разпределите отговорностите между партньорите и хората, с които работите и живеете ще ви бъде по-лесно, и ще се почувствате в известна степен удовлетворени, че им давате шанс за изява, запазвайки за себе си ролята на съветници. В личен план желанието ви да създадете семейство и деца ще доминира над необвързаните, и водени от такива цели, ще работите за това, в което ще бъдете толерирани и от близките си. Но не приспивайте бдителността си към онези, с които вече сте били близки и по обясними причини сте разделени.

Отново ще ви призова и да не се заигравате с други, само за да задоволявате някакви свои интереси, без да имате сериозни намерения, защото ще съжалявате. Промяната във времето ще се отразява на работоспособността и настроението ви. Не допускайте агресивни мисли и желания да определят поведението ви, бъдете открити, честни и добри, за да се радвате на споделени чувства и хубав живот. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!