Понеделник, 6 Декември 2021
Водолей

Месечен хороскоп
Ноември 2021

939

Месечен хороскоп - Водолей - Ноември - 01.11.2021 - 30.11.2021 година 

През ноември довършете започнатото и не подхващайте нови начинания, дори не се изкушавайте да ги планирате. Добре обмисляйте действията си, бъдете предпазливи и прозорливи. Ще си спестите пропуски и грешки, ако не сте прибързани и не се противопоставяте на даденостите. Както и досега, пестеливото ви отношение към парите ще ви ръководи в разпределяне на средствата. Бъдете честни и не се поддавайте на изкушения за бързи печалби, за да не последват провали, разочарования и физически травми.

Във всичко бъдете премерени и не рискувайте излишно, особено в дните от 11 до 13 ноември, които са критични за вас. В личните си отношения бъдете коректни, най-вече към онези, с които имате неизяснени позиции, но не пристъпвайте към общи действия. Направеният себе анализ ще ви покаже грешките. Не се колебайте да се покаете и поправите, за да имате шанс за по-добри развития през следващите месеци. Ако сте необвързани, месецът не е подходящ за сключване на брак и създаване на стабилна връзка. Избягвайте неподходящи запознанства, защото могат да ви навредят.

В здравословен план е препоръчително да избягвате преумората и притесненията, нервното напрежение и прекаления прием на лекарства, особено през втората половина на месеца, когато енергетиката може да има по-негативно въздействие върху всички нас. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година