Четвъртък, 29 Септември 2022
Водолей

Месечен хороскоп
Ноември 2019

3056

Месечен хороскоп - Водолей - Ноември - 01.11.2019 - 30.11.2019 година

Нови запознанства, срещи и партньорски договорености ще бележат развитието ви през ноември. Част от тях ще продължите и през следващата година, особено що се касае за бизнес и съвместни начинания.

За последното бъдете внимателни и добре преценявайте обстоятелствата, като не разкривате докрай плановете си пред хора, в чиято лоялност не сте убедени, за да не провалите плановете си. Бъдете внимателни и в личните си връзки, сред обкръжението ви има хора, които не са докрай искрени в отношенията си към вас, а това крие риск от разочарования на по-късен етап. Старайте се да приключвате навреме с текущите си и нови задачи, за да не изпаднете в затруднения, които могат да се отразят на всички аспекти от живота ви. Преценявайте внимателно идеите и стремежите си доколко са реални при тази действителност, за да намерите своето място, да сте полезни на себе си и на другите около вас. Търсете златната среда в личния си и професионален живот, за да не пропилявате времето си в напразно лутане. Месецът е подходящ за запознанства, нова любов и създаване на семейство.

За последното не прибързвайте, ако не сте опознали достатъчно партньора си. Ако сте семейни е във ваши ръце да съхраните брака си, без да изневерявате и да храните несъстоятелни съмнения към половинката си. В отношенията ви с децата бъдете внимателни, уважавайте решенията им и дайте повече свобода на действията им. Родителите ви могат да изискват повече грижи, съобразявайте се с нуждите им, но и не им позволявайте да ви манипулират. Ще запазите здравето си в добро състояние, ако не се опитвате да изпреварвате времето, изживявайки се като съдници, и не се ядосвате, заради чужди грешки и пропуски. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година