Четвъртък, 17 Октомври 2019
Водолей

Месечен хороскоп
Ноември 2018

2841

Месечен хороскоп - Водолей - Ноември - 01.11.2018 - 30.11.2018 година

Ноември е месец на успехи и нови постижения не само в професионалната кариера, в политиката и социалната сфера, но и в личния ви живот. Месецът ви позволява да направите промени и най-вече в отношенията си към партньори и хора, с които работите, общувате и живеете.

Правилният ви подбор на среда ще определя и бъдещите ви успехи, за това бъдете прозорливи и не съжалявайте за онези, с които се разделяте. Не страдайте от самозаблуди, силни сте и можете да се справите с всяка ситуация, но не сте незаменими. Радвайте се на това което имате, но не го изтъквайте с повод и без повод в лицето на онези, които съдбата е лишила от вашите възможности. Това ще ви спести болка и само изолация, каквато може да дойде, ако преминете определени граници. Здравето ви ще е стабилно, доколкото може да се говори за такова през ноември. Не сте застраховани срещу простуди и депресивни настроения, но е добре да щадите нервите и по-често да си почивате.

Използвайте всеки подходящ повод да се раздвижите и проветрите мислите си на чист въздух. От 8 до 11 ноември не рискувайте в нищо, и не стигайте до физическо изтощение. Отношенията в семейството ще са относително спокойни, като се има предвид, че вие сте тези, които дават тон, което значи, че атмосферата на дома ще зависи от настроението ви. Няма да ви липсва подкрепата на партньора и близките ви, но и вие се старайте да отговорите адекватно на очакванията им към вас. Нарушеният баланс ще оказва неблагоприятно въздействие върху работата и живота ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година