Неделя, 26 Септември 2021
Водолей

Месечен хороскоп
Ноември 2017

9763

Месечен хороскоп - Водолей - Ноември - 01.11.2017 - 30.11.2017 година

През ноември ще имате различни предизвикателства и случаи, в които ще ви е нужно да проявите повече воля и търпимост към другите, за да следвате целите си.

Постарайте се да довършите започнатото и да стабилизирате постигнатото, за да разчитате на печалби през оставащото до края на годината време. Изяснете отношенията в семейството си и сред онези, с които сте обградени. Ще си спестите душевни травми, ако прекъснете връзката си с хора, които с действията си вредят на авторитета ви, карат ви безпричинно да страдате и се възползват всячески от постиженията ви за користните си цели. С други думи от вас ще зависи да съхраните това, което имате и разширите интелектуалните си, духовни и културни познания, за да се чувствате в хармония с добрите енергии и отворите място за проявленията им в живота си. В същото време не бъдете прекалено доверчиви и не давайте пари на заем, защото трудно ще си ги върнете. Не подписвайте важни документи, не предприемайте съвместни участия и рисковани начинания.

По отношение на личния ви живот новите запознанства и поставеното сега начало на връзка ще бъде успешно. Вслушвайте се по-често в сърцето си и правете това, което внася умиротворение в душата ви. Търсете разнообразието, но в разумни граници и в степен задоволяваща здравите ви интереси, без крайности и неблагопристойни прояви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2018-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година