Вторник, 19 Март 2019
Водолей

Месечен хороскоп
Ноември 2016

5425
Месечен хороскоп - Водолей - 01.11.2016 - 30.11.2016 година
 
Ще преминете през ноември богати на идеи и начините за реализацията им. Няма да ви липсва желание да се впуснете в авантюри с непредсказуем край, само заради тръпката да сте опитали това и онова усещане, каквито до сега са ви липсвали. Ще бъде неразумно да пилеете енергията си в много посоки, защото в крайна сметка ще калкулирате загуби на време и средства, без да ви е останало нещо полезно от изживяното, е може би само горчив опит. За това конкретизирайте плановете си и работете върху сериозните си намерения, дори и да е само едно, но го довършете докрай, за да сте сигурни, че печалбите ви ще са налице. Изяснете отношенията в семейството си и сред онези, с които сте обградени. Ще си спестите душевни травми, ако прекъснете връзката си с неподходящите хора, а кои са те – вие най-добре знаете или поне интуитивно усещате. Такива, които с действията си вредят на престижа ви, карат ви безпричинно да страдате и се възползват всячески от постиженията ви за користните си цели.
 
С други думи от вас ще зависи да съхраните това, което имате и разширите интелектуалните си, духовни и културни познания, така ще се чувствате в хармония с добрите енергии и ще отворите място за проявленията им в живота си. В същото време не бъдете прекалено доверчиви и не давайте пари на заем, трудно ще си ги върнете. Заради напрежение, преумора и стрес са възможни стомашни неразположения, простуди и по-сериозни проблеми, за които трябва да вземете навреме мерки. Не допускайте нервни сривове, защото се отразяват пагубно на психиката и здравето ви. Търсете разнообразието, но в степен задоволяваща здравите ви интереси, без крайности и неблагопристойни прояви. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите! 


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година