×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Събота, 24 Февруари 2018
Водолей

Месечен хороскоп
Ноември 2015

5124
Всичко ще се свежда до това, как мислите. Ако сте добронамерени и всеотдайни, готови да се притечете на помощ, мислещи положително за всичко, което ви заобикаля и предстои, то нещата ще са наред. Животът ви ще е спокоен и подреден. Ще се стремите и постигате хармония вътрешна и в общуването си с външния свят, което ще ви прави щастливи. По-често ще търсите присъствието на интелектуалци и хора на изкуството, с които можете да общувате пълноценно и с наслада.
 
Атмосферата на дома ще ви създава усещане за пълнота, споделяйки проблемите и вълненията на близките си, като и своите с тях. Няма да ви липсват и средства, на работното място и в професионалните среди ще изявявате силните си страни, за което ще бъдете ценени, търсени и възнаградени. С други думи очаква ви едни подреден свят, стига да го откриете за себе си и се впишете в него. Него ли постигнете, т.е. поддадете ли се на тревогите си и задълбочите ли съмненията си, нищо добро не очаквайте. Нещата са така сложени, че от вас зависи бъдещето ви. Размишлявайте, анализирайте и избирайте.
 
Но от сега е ясно каква е разумната посока. Имате достатъчно от всичко, за да я следвате, без да вредите на себе си и на другите. Ако в нещо сте затруднени и изборът е непосилен за крехките ви рамене, то си вземете отпуск. Нуждаете се от ведрина и чист въздух, да споделите с приятел, да говорите и да съзерцавате. На всеки друг от сега е ясен изборът ви, но реализацията му няма да е никак лесна, колкото и розова да изглежда на пръв поглед. Най-голямата ни победа в живота е победата ни над нас самите. Не пропускайте да разберете какво ви очаква и в личен план от тук нататък. Само сега можете да си изготвите личен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.