Понеделник, 3 Октомври 2022
Водолей

Месечен хороскоп
Март 2018

4868

Месечен хороскоп - Водолей - Март - 01.03.2018 - 31.03.2018 година

Погрижете се да завършите започнатите проекти от началото на годината, като вникнете в по-задълбочено в детайлите. Това ще ви предпази от пропуски, които за съжаление могат да доведат до нови проблеми и зацикляне в работата.

Избягвайте рискованите начинания и не започвайте нови проекти, съдружия, сделки, пътувания и взаимоотношения, във всички сфери на живота бъдете внимателни, за да си спестите провали и разочарования. Анализирайте даденостите и преценете шансовете си, като не се поддавате на изкушения за бързи реализации, защото всички те носят непредсказуеми загуби. За хубаво или не, вълненията ще съпътстват всяко ваше действие, но няма да ви липсват и щастливи моменти, заради които си струва да сте активни и да не се оставяте на случайността. Стремежът ви да сте сред най-добрите ще бъде забелязан, в много отношения заради старанието и неповторимостта на много от нещата, които правите.

Любовта ще има своето място в живота ви, и ако се чувствате самотни, то много скоро нещата ще се променят. С романтична нагласа ще пристъпите към всичко, което определяте за приоритетно в живота си, правейки го по-съдържателен, лек и приятен. В отношенията си станете по-търпеливи и се опитайте да погледнете на проблемите от по-различен ъгъл, това ще ви помогне да промените мисленето и действията си за общо добро. Избягвайте конфликтите, живейте смирено и не се стремете да бъдете коректив на всичко, защото тази привилегия е запазена за друг. Избягвайте преумората, но и се пазете от обездвижване. Дните от 8 до 10 март са критични за вас, удвоете вниманието си. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година