Неделя, 4 Декември 2022
Водолей

Месечен хороскоп
Май 2021

1731

Месечен хороскоп - Водолей - Май - 01.05.2021 - 31.05.2021 година 

Май е добър за вашите контакти, пътувания и работа. Бъдете тактични и търпеливи, за да преодолявате по-леко затрудненията и да не губите очарованието си тогава, когато нещата ви не се получават от пръв път. Не бива да предприемате нови делови и финансови начинания, за да не се провалите.

След тази дата до края на месеца ще имате успехи в бизнеса, особено, ако работите за себе си, както и в професионалните ви дела. Месецът позволява смяна на работното място, но само ако сте намерили подходящото, което да ви осигури добри финанси и повече спокойствие. Любознателните представители на знака ще задоволят стремежите си към нови знания и придобият нови умения, ако се включат в курсове за преквалификация или изучаване на чужди езици. Пътуванията също са възможна алтернатива. От съществена важност през май е да не споделяте намеренията и идеите си пред всеки и дори пред хора, които минават за ваши приятели, за да не понесете загуби. Харчете разумно и в никакъв случай повече, отколкото печелите, за да не отънее бюджета ви. В здравословен план не сте застрашени от сериозни проблеми, но е важно да щадите нервите си и да не се преуморявате физически.

Май може да провокира простуди и ставни неразположения, осигурете си време за адекватно лечение и не го правете в движение, за да е ползотворно. На 11 и 12 май не предприемайте нищо ново, избягвайте риска и се пазете от травми. По възможност останете близо до дома и близките си, не приемайте лекарства и алкохол. Хранете се здравословно и мислете позитивно за живота. В семейството са възможни разногласия с възрастните ви роднини, бъдете им полезни и не се натоварвайте психически. През май не обвързаните могат да срещнат любовта на живота си, други да създадат семейство и дом. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2021 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2021 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година