Неделя, 26 Септември 2021
Водолей

Месечен хороскоп
Май 2018

3514

Месечен хороскоп - Водолей - Май - 01.05.2018 - 31.05.2018 година

За представителите на знака Водолей месец май носи успехи и постигнати резултати във всяка сфера на интересите. Живейте освободено и следвайте собствените си цели, независимо от препятствията по пътя си.

Благодарение на тях ще излизате от трудностите по-силни, с обогатен опит и по-високи амбиции. За съжаление развитията през май няма да ви спестят разочарования, най-вече от онези, на които сте вярвали. Не слизайте до нивото им и запазете добрия тон. В повечето случаи вниманието ви ще е привлечено от хора с интелект и богата душевност, въздействаща позитивно на мислите и желанията ви. Загадъчното и различното ще ви прави по-напористи и любознателни, проявяващо се най-често по време на път. Използвайте потенциала си, особено в професионален, бизнес, обществено-политически и личен план, където ще се отличавате с целенасочени действия, делови контакти и навременни решения, за да постигнете повече в усилията си.

Ще имате успехи в творческите си, интелектуални и културни изяви, с които ще са свързани и пътуванията ви зад граница. За други от вас месецът се свързва с новости от семеен и личен характер. Необвързаните ще мислят за брак. Вестта за появата на нов член в семейството ще ви донесе много и хубави вълнения, каквито ще ви създават и пътуванията със семейството или с приятелите ви. От казаното до тук става ясно, че през май няма да ви липсва добро настроение и лично удовлетворение, но не бива да се възгордявате. Бъдете внимателни във всичко, свързано с пари. Възможно е да се окажете принудени да връщате заеми или да влезнете в непредвидени разходи. Спазвайте здравословен начин на живот и не прекалявайте с алкохола, независимо от поводите. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година