Сряда, 17 Април 2024
Водолей

Месечен хороскоп
Юни 2022

1204

Месечен хороскоп - Водолей - Юни - 01.06.2022 - 30.06.2022 година

През каквито и перипетии да ви преведе Съдбата през този месец, най-важно е да не губите присъствие на духа и да останете овладени откъм нерви, емоции и чувства. Изразявайки съпричастността си към чуждите проблеми, на практика помагате на себе си, възпитавайки толерантност, разбиране и други качества, които в ежедневието ви понякога липсват. Но няма да липсват делови предложения, които могат да ви затруднят в избора.

Осланяйте се на разума и добре преценявайте нещата, като не се изкушавате от възможността за бързи пари, за да не останете измамени. Климатът на работното място може да ви създава допълнителен стрес, поради желания за надмощие у колегите и други, дразнещи ви обстоятелства, но най-вече от незадоволителното ви възнаграждение. Ако считате, че сте в правото си да претендирате за повече, го направете, но е добре да си давате сметка за реалното състояние на пазара на труда и липсата на възможности. Не са препоръчителни начинания, струващи ви големи инвестиции. Работете по текущите си проекти и отложете мащабните за по-добри дни. Пазете се от интриги и не подхранвайте напразни надежди у никого.

Последното е особено важно за интимните ви отношения, защото може и да не си давате сметка за поведението си, но то в един момент ще се обърне срещу вас и на свой гръб ще изпитате това, което сте причинили другиму, лишавайки го от възможностите му. Обърнете повече внимание на семейството и децата, краят на месеца е подходящ за планиране на отпуски, пътувания и други, развлекателни програми. Уязвими са сърдечно - съдовата система, страдащите от разширени вени, възможни са травми, особено в дните 18 – 20 юни. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!