Петък, 29 Май 2020
Водолей

Месечен хороскоп
Юли 2019

2925

Месечен хороскоп - Водолей - Юли - 01.07.2019 - 31.07.2019 година

Финансово мотивирани, през юли ще влагате максимума от себе си и ще се възползвате от всяка появила се възможност да подобрите материалното си положение. За много от вас това означава допълнителна работа или начало на нови печеливши проекти.

Професионалните ви партньорства ще са успешни, ако сте предпазливи и отстоявате интересите си, но и се съобразявате с чуждите. Щедростта ви няма да се цени, а напротив, може да се окажете сред губещите. В случаите, когато желаете да промените нещата в своя полза, използвайте елегантни методи, без да влизате в ненужни спорове и да стигате до крайности в поведението си. Бъдете търпеливи, отнасяйте се с уважение към събеседниците си и покажете широтата на знанията си, но мъдро и ненатрапчиво. Съобразявайте се с условностите на работното място, в обществото, семейството и в отношенията с приятелите си. Бъдете добри и работете за смислени каузи. Месецът не носи големи възможности за създаване на нова връзка и трайни контакти сред необвързаните от вас.

Това съвсем не означава, че ще спрете да търсите подходящото партньорство в лицето на независими и свободни хора, на които може да разчитате и заедно да градите общо бъдеще. Владейте добре емоциите си, за да решавате проблемите си бързо и без остатък. В семейството не се намесвайте грубо в живота на близките си, позволете им сами да следват пътя си, осигурявайки им здравословна атмосфера. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

Годишен хороскоп за 2020-та година