Събота, 21 Септември 2019
Водолей

Месечен хороскоп
Юли 2017

8296

Месечен хороскоп - Водолей - 01.07.2017 - 31.07.2017 година

През юли си позволете по-лежерно темпо и не предприемайте нови начинания. През първата половина на месеца ориентирайте активността си към приключване на вече започнатите задачи, а през оставащото до края на месеца време стабилизирайте финансите и личните си позиции. Препоръчително е решенията, които вземате да са добре обмислени и съобразени с посланията на Съдбата. Това ще ви гарантира безболезнено да се справите със задълженията си и да не влизате в противоречие с природните закони. Няма да липсват делови предложения, към които трябва да се отнасяте резервирано, защото много хора ще се опитват под благовиден предлог да се домогнат до идеите, бизнеса, времето и парите ви. Разграничете приятелството от партньорството и нещата ще си дойдат на мястото. В интимните отношения са възможни раздели. Преценявайте добре връзките си, защото ще бъдете привлечени от неподходящите за вас хора, с които много скоро ще влезнете в противоречие, ако ги допуснете по-близо до себе си.

В същото време не се превръщайте в изкусители за други, към които нямате сериозни намерения, а ги използвате само за развлечение и задоволяване на материалните си нужди. Променете стила си на поведение, за да не понесете съдбовни атаки, които със сигурност няма да ви харесат. Пътуванията ви ще са интересни, част от които и в чужбина. Планирайте отпуската си за втората половина на месеца и осигурете спокойствие на семейството си, като ги отведете на тихо и приятно място. Избягвайте през обедните часове да стоите на открито и бъдете особено внимателни, когато шофирате. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година