Понеделник, 26 Февруари 2024
Водолей

Месечен хороскоп
Януари 2023

1826

Месечен хороскоп - Водолей - Януари - 01.01.2023 - 31.01.2023 година

Съсредоточени и с внимание към по-високи цели, ще успявате, премахвайки ограниченията по пътя си. Обективността ви помага да разгърнете силите и потенциала си, като наложите творческите си и новаторски идеи по начин, който се приема от повече хора. В такова състояние на духа по съвсем естествен начин ще получите и подкрепа, в случай, че се нуждаете.

Ще може да разчитате на приятели, а създалата се обща положителна енергия около вас е в състояние да направи чудеса, стига да я използвате правилно. Тя ще засили позициите на смелите, решителните и искрените от вас. Но, ако сте пасивни, егоистично настроени и затворени в себе си, трябва сериозно да се замислите над бъдещето си. От 5 до 20 януари е най-подходящото време за бизнес и делови начинания. Работете по приключване или създаване на нови проекти, оформяйте документацията си, приемайте предложения, сред които и за работа, пътуванията ще са благоприятни и носещи хубаво настроение.

Ако сте решили да инвестирате, пазарът за недвижими имоти ще ви предложи изгодни оферти, което съвпада и с прогнозата при някои от вас за придобивка на нов дом. Засилените контакти с чуждестранни партньори ще направят възможна реализация на общ проект или бизнес, както и учредяване на съвместни предприятия. Периодът е подходящ за експерименти, срещи с нови хора, отваряне на сърцето за нова любов.