Неделя, 2 Октомври 2022
Водолей

Месечен хороскоп
Януари 2018

9828

Месечен хороскоп - Водолей - Януари - 01.01.2018 - 31.01.2018 година

Емоциите ви през януари могат да се превърнат в причина за неосъществените ви желания, но главно за повишената ви възбудимост и отсъствие на разбиране към проблемите на обкръжението ви. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Водолей, както и подходящите решения за гривна!

Над всичко си наложете да сте по-балансирани, което значи да контролирате чувствата и поведението си, за да не се превърнете в лесна плячка на нечии користни интереси и цели. Желанието ви да поставите ново начало в живота си, било в професионален или личен план ще бъде осуетено, вината за което ще е изцяло ваша. Нещо ви пречи да сте докрай обективни, може би защото робувате прекалено много на егото си и не позволявате на околните да внесат своите конструктивни забележки в общите ви начинания. Проявете повече разбиране и отстъпчивост, за да не си изиграете сами лоша шега. Всяко прехласване пред собствената ви значимост, независимо от методите на реклама, които добре сте усвоили с времето, ще ви носи само негативи и е време да го разберете.

Обикновените представители на знака и онези, които добре разбират, че работата им е основния източник на доходи ще бъдат мотивирани да разкриват повече от уменията си, за да поддържат добър стандарт на живот. И както обикновено се случва в живота, много неща няма да зависят само от вас, за това не приспивайте бдителността си. Възможни са интриги и опити да омаловажат достойнството и авторитета ви на професионалисти и хора. Във всички случаи ще се чувствате по-добре, ако избягвате стресиращи ви ситуации и решавате проблемите си с повече чувство за хумор. Така се живее по-лесно и не вреди на отношенията с обкръжението ви. Несемейните да разширяват контактите си, по-малко да правят равносметка и да се самоанализират.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година