Неделя, 21 Юли 2019
Водолей

Месечен хороскоп
Януари 2017

10701
Месечен хороскоп - Водолей - 01.01.2017 - 31.01.2017 година
 
 
В работен план ще откривате нови възможности да експериментирате и да се развивате, без това да се отразява на физическата ви форма. Разбирането, че работата ви е основния източник на доходи ви мотивира да давате повече от себе си, за да поддържате добър стандарт на живот. Без да изпадате в ненужни крайности, във всеки един момент ще имате точна представа и за направените разходи, което ще ви позволи да балансирате и не губите реалната си представа за нещата. Но има неща, които не зависят само от вас, за това не приспивайте бдителността си. Възможни са интриги и опити да омаловажат достойнството и авторитета ви на професионалисти и хора. Владейте емоциите си и не слизайте на нивото на онези, които са загубили духовността си, оставяйки се във владение на алчността, корупцията, злобата и омразата. През втората половина на месеца ще имате успешни делови пътувания, на които ще постигате желаните договорености с последващи финансови резултати.
 
Ако установите разногласия с партньори и началници по отношение изпълнението на текущи или предстоящи проекти, удачното време за изглаждането им и вземане на решения е третата десетдневка на месеца. Във всички случаи ще се чувствате по-добре, ако избягвате стресовите ситуации и решавате проблемите си с повече чувство за хумор. Така се живее по-лесно и не вреди на отношенията с обкръжението ви. Нека всичко бъде в умерени граници: цигарите, алкохола, работата и почивката ви. Следете кръвното си налягане и се движете повече. Разходката и чистия въздух ще ви тонизират и разведрят мислите ви. Несемейните да се стремят към създаване на повече контакти и по-малко да правят равносметка и се самоанализират. Разберете още сега, какво е подготвила Съдбата за вас в личен план. Не се колебайте да прочетете вашия личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2017-та година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред останалите!


AstroData PREMIUM


Здравей! Активирай своя личен AstroData Premium акаунт и стани част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

ЧЕТИ СПОКОЙНО СВОЯ ХОРОСКОП БЕЗ ДОСАДНИ РЕКЛАМИ!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година