×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Понеделник, 19 Март 2018
Водолей

Месечен хороскоп
Януари 2016

3445
Насърчавайте добрите си мисли и намерения, като станете по-инициативни и предприемчиви, без да се затваряте в себе си. Освободете се от напрежението, защото нямате сериозни причини за безпокойство. Дайте преднина на новите си идеи и работете за тяхната реализация. Подходящ период за въведения и новости са дните около 4 и 12 януари. Тогава с енергичен подход ще пристъпите към осъществяване на професионални контакти, делови срещи и финансови операции. Месецът е благоприятен за професионални изяви и подобряване на квалификацията.
 
Ще се толерират интелектуалните ви занимания и ще има развития в производството, науката и изкуството, независимо от състоянието на икономиката. Ролята ви ще е значима, за това не си позволявайте да сте безучастни, за да не калкулирате разочарования и неудовлетворения, наместо по-добро настроение и самочувствие. Трудностите няма да коментираме, те са ясни, по-важни са подходът и нагласата ви, които през тези дни ще бъдат променливи. Силните дни за любов са около 19 януари, когато ще се чувствате и най-лесно раними. Живейте с положително отношение към обкръжението, работата и бъдещето, за да постигате повече от мечтите си.
 
Ако съумеете добре да разпределяте времето си, ще успявате в намеренията си, без да ескалират нервите и стреса, които съпътстват начинанията ви. Свободни и независими по дух, дайте простор на въображението и творческите си дарби, които могат да ви отведат много далече, но дали сте готови на това? Не са изключени и рисковани ситуации, особено в дните 5 – 8 януари, когато трябва да сте особено внимателни и щадящи към здравето си. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.

ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.