×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Петък, 23 Февруари 2018
Водолей

Месечен хороскоп
Февруари 2018

6890

Месечен хороскоп - Водолей - Февруари - 01.02.2018 - 28.01.2018 година

Февруари ще бъде месец на постигнати завоевания за вас, стига да сте премерени в работата, очакванията и действията си. По никакъв начин не допускайте възгордяване и стремеж към превъзходство на всяка цена, за да не се провалите.

Раздавайте се разумно и не се опитвайте да изпреварвате събитията, само защото сте прозрели в бъдещето и имате своя визия за нещата. Всичко направено в подходящото време и място ще ви носи успех. Предвид това и амбицията ви да сте сред най-добрите ще ви направи много активни и без да жалите труда си, ще се похвалите с не една и две придобивки. Ще бъдете привлечени от властта и високите постове, но не поставяйте материалното над всичко, за да не загубите. Близките ви хора, пък и приятелите ви могат да се почувстват ощетени от липсата на внимание към тях, което ще се отрази на живота ви, колкото и да не си давате сметка за това. Периодът е успешен за делови начинания и сделки с имоти, но до 23 февруари. До тогава е добре да приключите със започнатите задачи, ако това влиза в предвижданията ви. Сигурно е, че резултатите от тях ще се отразят обновяващо на доходите и самочувствието ви. Такива ще са развитията при работещите и онези, които сами търсят предизвикателствата в живота. При останалите е възможен застой, който ще се изразява в депресии и други, негативни въздействия върху психиката и здравето.

Като цяло ще имате шанс, от вас зависи да го използвате по предназначение и направите промените, за да подобрите живота си. Пътуванията ви ще са успешни. Погрижете се за родителите и децата си, много от тях се нуждаят от повече внимание. Стресът ще се отразява на здравето ви, за това балансирайте натовареността си с пълноценен отдих и развлечения. Обратното може да засили оплакванията ви от главоболие, безсъние, проблеми със сърцето.  Любовта ви е силна и насърчава да постигате целите си. Необвързаните могат да сключат брак. На 9 и 10 февруари нараства опасността от травми, простуди и инфекции. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.