×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Сряда, 20 Юни 2018
Водолей

Месечен хороскоп
Февруари 2016

4223
Ще работите активно, привеждайки в действие планове и задачи, за които времето ви не достигна през последните дни. Професионалните ви контакти и връзки с чуждестранни партньори и фирми ще ви носят добри доходи, ще действате решително и смело, уверени във възможностите си. Пътуванията за много от вас ще са част от професионалните ангажименти, но и не само по работа. През втората половина на месеца е възможно да бъдете повече зависими от емоциите си, изразявайки се в угриженост и дори депресии. Не пропускайте да разберете, какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.
 
Нямате причини да сте тъжни, но под нечие въздействие ще се чувствате угрижени и по-малко амбициозни в личните си дела. Ясно е, че каквото зависи от вас ще го направите, за да облекчите нечия съдба, но няма да имате кой знае какви успехи в това отношение, за това не се обвинявайте. Ролята ви на вдъхновители ще е по-изразена, и ако в нещо може да сте полезни, то ще е точно в нея. На необвързаните им предстои влюбване, но бъдете разумни и не предприемайте прибързани стъпки, само защото хормоните ви бушуват.
 
Изчакайте достатъчно, за да сте сигурни в чувствата си и тогава мислете за трайно обвързване. Сигурно е, че новите контакти и познанства ще имат градивно въздействие върху живота ви. През дните 1 – 4 февруари бъдете по-внимателни и не предприемайте рисковани начинания: уязвими са сърцето, вените, гърлото и дихателните пътища.

AstroData PREMIUM


Здравейте приятели! Активирайте вашият личен AstroData Premium акаунт и станете част от клуб "AstroData". Всеки член на клуб "AstroData" се възползва от това да чете спокойно всички хороскопи и статии в сайта, без никакви досадни изкачащи реклами, прозорци или други разсейващи фактори.

НИКАКВИ РЕКЛАМИ! САМО ТЕКСТ! БЕЗ POP-UPS! БЕЗ POP-UNDERS!

(само за потребители на мобилни устройства)

АКТИВИРАЙ ASTRODATA PREMIUM

Годишен хороскоп за 2018-та година