Четвъртък, 9 Февруари 2023
Водолей

Месечен хороскоп
Декември 2022

1000

Месечен хороскоп - Водолей - Декември - 01.12.2022 - 31.12.2022 година

Декември е месец на успехи и нови постижения не само в професионалната кариера, в политиката и социалната сфера, но и в личния ви живот. До 11-ти не предприемайте нищо ново и следвайте рутината, без да се обвързвате делово и финансово с никого. Месецът ви позволява да направите промени и най-вече в отношенията си към партньори и хора, с които работите, общувате и живеете.

Правилният ви подбор на среда ще определя и бъдещите ви успехи, за това бъдете прозорливи и не съжалявайте за онези, с които се разделяте. Не страдайте от самозаблуди, силни сте и можете да се справите с всяка ситуация, но не сте незаменими. Радвайте се на това което имате, но не го изтъквайте с повод и без повод в лицето на онези, които съдбата е лишила от вашите възможности. Това ще ви спести болка и самоизолация, каквато може да дойде, ако преминете определени граници. Здравето ви ще е стабилно, доколкото може да се говори за такова през декември. Не сте застраховани срещу простуди и депресивни настроения, но е добре да щадите нервите и по-често да си почивате. Използвайте всеки подходящ повод да се раздвижите и проветрите мислите си на чист въздух.

От 8 до 11 декември не рискувайте в нищо и не стигайте до физическо изтощение. Отношенията в семейството ще са относително спокойни, като се има предвид, че вие сте тези, които дават тон, което значи, че атмосферата на дома ще зависи от настроението ви. Няма да ви липсва подкрепата на партньора и близките ви, но и вие се старайте да отговорите адекватно на очакванията им към вас. Нарушеният баланс ще оказва неблагоприятно въздействие върху работата и живота ви. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2023 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2023 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-