Понеделник, 30 Януари 2023
Водолей

Месечен хороскоп
Декември 2021

1094

Месечен хороскоп - Водолей - Декември - 01.12.2021 - 31.12.2021 година

След 12 декември пред вас се отварят добри възможности за осъществяване на идеи и нови проекти, за разширяване на дейността или за подписване на договори. До тогава не бива да решавате финансови въпроси, нито за започвате нови дела, както и да вредите на отношенията си с вашите началници с неуместни забележки.

Втората половина на месеца обещава да е благоприятна за реализация на новостите, които замисляте. Всичко, започнато ще бъде осъществено, стига да сте подготвени и да разчитате на себе си. Отнасяйте се отговорно към работата си и подкрепата, която сте обещали, но само, ако такава ви е поискана. Но дори и поискана, ако тя е непосилна за вас, пак има риск от проблеми и изтощение. За това е препоръчително да се заемате с такива задачи, чието осъществяване зависи само от вас. С лекота ще поддържате нормални и дори приятелски отношения с обкръжението ви, въпреки, че няма да липсват хора, които ще използват познанството си с вас за своите користни цели.

Коректността, предпазливостта и вашата прозорливост ще ви носят полза и нови познанства. Месецът е подходящ за сключване на брак, а ако сте семейни не пренебрегвайте близките и децата си, устремени към кариера и печалби. От 5 до 7 декември се грижете по-добре за себе си и не прекалявайте с крайности. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2022 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2022 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-