Сряда, 30 Ноември 2022
Водолей

Месечен хороскоп
Декември 2019

3250

Месечен хороскоп - Водолей - Декември - 01.12.2019 - 31.12.2019 година

Декември няма да бъде от най-леките ви месеци, ако не сте открили своето истинско призвание и не работите за осъществяване на идеите си.

Ако казаното е така, бъдете подготвени за трудности от различен характер, които обаче може да избегнете, стига да се посветите на рутината и да не предприемате нови начинания. В това число и инвестиции, към каквито ще имате провокации под формата на изгодни и примамливи предложения. Не се поддавайте на изкушението да печелите лесни пари, защото загубите ще са за ваша сметка. Завършете текущите си задачи, за да поставите ново начало през следващата година. Заради многобройните ви качества и добро сърце ще бъдете атакувани от много хора, които обаче ще ви натоварят с проблемите си и няма да ви е леко. Намерете златната среда между личния ви и професионален живот, като не пречите на хората около себе си да се учат и да преследват мечтите си. Подайте им ръка и бъдете полезни според възможностите си. Постарайте се да приключите с работните си ангажименти в срок, за да ви остане време за почивка и да се подготвите за празниците.

Но най-вече, за да осигурите спокойна атмосфера на дома и да организирате пътуване, ако сте решили да посрещате Новата година на друго място. Здравето няма да ви създава проблеми, стига да не изисквате нещата ви да се случват сега и веднага, защото може да се появят проблеми, които ще блокират пътя ви към целта. Такива могат да бъдат свързани с нервната система, с костите, ставите, очите. Избягвайте романтични връзки, за да не си създадете сами трудности в отношенията. Посрещнете Коледа и Новата 2020 година отпочинали и заредени с нови сили. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година