Сряда, 27 Октомври 2021
Водолей

Месечен хороскоп
Декември 2018

3181

Месечен хороскоп - Водолей - Декември - 01.12.2018 - 31.12.2018 година

През декември ще имате отлични възможности за професионални, творчески и бизнес изяви, от които ще успеете да се възползвате максимално. В обкръжението ви ще влязат нови хора, ще се чувствате поласкани, желани и търсени.

Но не приспивайте бдителността си, може да се окажете жертва на хора с подобни на вашите интереси, но с користни цели, от което да последват провали за вас. През месеца ще стабилизирате постигнатото до тук и ще съумеете да реализирате докрай поставените цели, независимо от съпътстващите ви трудности. Често и с напрежение, но ще градите основите на промените, за чиято реализация ще работите и през следващата година. В старанието си няма да бъдете сами. Ще имате подкрепата на колегите си, с което ще затвърдите авторитета си. Ще се чувствате в добро здраве, ако не допускате преумората и раздразнението ви да определят отношенията с обкръжението ви.

Ще си спестите травми и други неразположения, ако през периода 6 - 8 декември се грижите по-добре за себе си и не рискувате в нищо. В семейството ще имате хубави отношения с близките си, ако не си създадете сами проблеми с отсъствия от дома и неадекватно поведение. Не семейните имат възможност да открият любовта в подходящия за тях партньор. В хубаво настроение и сред любимите си хора посрещнете Коледните и Новогодишни празници. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година