×

You have successfully registered. Visit your email to activate your account.

×

Не е открит потребител с този емейл.

На посочения от вас емейл е изпратен линк с който можете да смените паролата си.

Регистрирали сте се с Facebook.

Регистрацията Ви не е завършена. На емейла е изпратен линк с който да активирате профила си.

×
или
×
или
Неделя, 21 Януари 2018
Водолей

Месечен хороскоп
Декември 2017

7593

Месечен хороскоп - Водолей - Декември - 01.12.2017 - 31.12.2017 година

Декември ще бъде успешен за представителите на Водолей, посрещайки по достоен начин предизвикателствата пред себе си. Анализирайки пропуснатите възможности и оставайки верни на устрема си към успеха, без излишна сантименталност и емоции ще вървите напред, оставайки конкурентите си далече зад себе си.

С адекватни и бързи реакции ще се включвате в събитията покрай вас и в обществото, без да отхвърляте предложения и публични изяви. Всичко това ще ви носи популярност и в голяма степен уважение, но за последното трябва да се потрудите повече. Постигнатото през декември за много от вас ще се превърне в добра основа за бъдещи реализации, за това бъдете себе си и работете здраво. По отношение на бизнеса си ще имате силни изяви, най-вече в периода от 5 – 20 декември, когато ще може да реализирате финансови и творчески проекти, но всичко ще зависи от вас. Няма да липсват промени, които ще ви тласнат в една или друга посока и съответно ще калкулирате печалби или неуспехи.

Ще обмисляте учредяване на съвместни предприятия и бизнес, чиято реална реализация се очертава през идващата година. В дните от 28 до 31 декември бъдете особено внимателни по време на път, възможни са простуди и инфекции, но и през цялото останало време не приспивайте бдителността си. С позитивни вълнения ще посрещнете Коледа и Новата 2018 година. Бъдете живи и здрави и нека успехът ви съпътства навсякъде! Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Водолей, както и подходящите решения за гривна!


ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА

(час и минути по избор)

Поръчай сега

ХОРОСКОП СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП
  • Годишен хороскоп за 2018-та година

    Коментари ( 0 )

    Все още няма коментари.