Петък, 24 Март 2023
Водолей

Месечен хороскоп
Декември 2017

8340

Месечен хороскоп - Водолей - Декември - 01.12.2017 - 31.12.2017 година

Декември ще бъде успешен за представителите на Водолей, посрещайки по достоен начин предизвикателствата пред себе си. Анализирайки пропуснатите възможности и оставайки верни на устрема си към успеха, без излишна сантименталност и емоции ще вървите напред, оставайки конкурентите си далече зад себе си.

С адекватни и бързи реакции ще се включвате в събитията покрай вас и в обществото, без да отхвърляте предложения и публични изяви. Всичко това ще ви носи популярност и в голяма степен уважение, но за последното трябва да се потрудите повече. Постигнатото през декември за много от вас ще се превърне в добра основа за бъдещи реализации, за това бъдете себе си и работете здраво. По отношение на бизнеса си ще имате силни изяви, най-вече в периода от 5 – 20 декември, когато ще може да реализирате финансови и творчески проекти, но всичко ще зависи от вас. Няма да липсват промени, които ще ви тласнат в една или друга посока и съответно ще калкулирате печалби или неуспехи.

Ще обмисляте учредяване на съвместни предприятия и бизнес, чиято реална реализация се очертава през идващата година. В дните от 28 до 31 декември бъдете особено внимателни по време на път, възможни са простуди и инфекции, но и през цялото останало време не приспивайте бдителността си. С позитивни вълнения ще посрещнете Коледа и Новата 2018 година. Бъдете живи и здрави и нека успехът ви съпътства навсякъде! Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? Ето тук може да разберете бързо кои камъни може да носите за зодия Водолей, както и подходящите решения за гривна!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-