Вторник, 5 Декември 2023
Водолей

Месечен хороскоп
Декември 2015

4117
Решителността ви през следващите дни ще бъде от съществено значение за бизнеса, изявите ви в обществото и в семейството. Добре е да се възползвате от благоприятните енергии и да насочите усилията си към решаване на важни въпроси, свързани с наследство и придобиване на имущество, да се кандидатирате за нова работа, което за някои е свързано с явяване на конкурс, а също и да се погрижите за повишаване на квалификацията си, или поне на информираността си. И понеже декември е месец на равносметка, по-заможните от вас ще мислят за подходящи инвестиции.
 
Ще получите организационна подкрепа в намеренията си, ако се обърнете към подходящите институции. Паралелно с това е време да осъзнаете, че да поддържате жива връзката ви с околните, съвсем не означава да изоставите своите виждания, а означава наистина да се грижите за тревогите на другия човек и да имате желание да работите за постигане на компромис, удовлетворяващ и двете страни. Независимо от динамиката на събитията в делови план, ще търсите по-често близостта на приятелите си, колегите и роднините, в чиято компания се чувствате добре.
 
Подготовката за празниците ви изпълва с радостни вълнения, но няма да сбъркам, ако кажа и с известно притеснение. Причините за последното са финансови, но ще се справите, както всеки друг път, с желание и от сърце. Здравето ви до голяма степен ще бъде повлияно от настроението ви, което значи, ако се чувствате тъжни, то задължително трябва да се погрижите за дихателната и нервната си система, които са най-уязвими сега. Не пропускайте да разберете какво е подготвила за вас съдбата през 2016 година. Прочетете още сега вашия любовен хороскоп според датата на раждане за 2016 година.