Неделя, 25 Февруари 2024
Водолей

Месечен хороскоп
Август 2020

2031

Месечен хороскоп - Водолей - Август - 01.08.2020 - 31.08.2020 година

През август ще живеете с нагласата да създавате повече хармония в отношенията си и ще се стремите към това, но успехът ви ще бъде променлив. Имате добри намерения и ще търсите разбирателство с хората покрай вас, но това може да ви донесе и разочарования. Не се оставяйте да бъдете погълнати от проблемите на другите и се грижете по-добре за себе си, за да успявате в начинанията си. Имате шанс за напредък във всичко, което планирате, стига да отстоявате принципните си позиции и не се разпилявате в много посоки.

В партньорските отношения ще срещате разбирателство по общи теми и заедно ще успявате в начинанията си, най-вече заради умението ви да работите в колектив и заради вродената ви приспособимост, което е измежду най-ценните ви качества. За съжаление не всичко ще бъде идеално, възможно е да останете потресени от нечие лицемерие и това да ви дистанцира. Бъдете внимателни при боравене с пари, не давайте заеми и се пазете от измами. В професионално отношение месецът ще ви донесе добри възможности за изяви, стига да не пренебрегвате казаното по-горе и да спазвате обещанията си. Месецът е подходящ за създаване на стабилна връзка и семейство, ако сте необвързани. Не пренебрегвайте семейството и най-вече децата и възрастните си родители заради професионалните си ангажименти, сега те имат най-голяма нужда от вас. Не рискувайте в нищо и бъдете предпазливи по време на път, като шофьори и пешеходци.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не пропускайте да прочетете вашият личен хороскоп според датата на раждане за 2020 година, или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!