Понеделник, 30 Януари 2023
Водолей

Месечен хороскоп
Август 2019

3787

Месечен хороскоп - Водолей - Август - 01.08.2019 - 31.08.2019 година

Август не е измежду най-подходящите месеци за начинания, за това е добре да организирате почивката си и използвате времето си за обогатяване с нови знания.

Преценявайте поведението си и не се опитвайте да сте коректив на всеки, дръзнал да следва мечтите си. Доброто владеене на емоциите, които сега ще са в изобилие, ви спестява неприятности сега и за в бъдеще. Съсредоточете силите си върху изостанали и текущи задачи, заминете в отпуск или свършете нещо по дома, но не се впускайте в мащабни и рисковани проекти. Прецизирайте отношенията си с околните, добре преценете с кого трябва да продължите и с кого е добре да се разделите. Последното е важно, за да избегнете негативи, които ще ви потопят в депресии и създадат причини за много здравословни проблеми. Ако сте семейни се грижете повече за партньора и децата си. Не изневерявайте, а в случай, че чувствата ви са навън.

Изяснете желанията си и бъдете по-искрени в отношенията си, за да не причинявате на никого болка. Овладейте нервите си, за да избегнете задълбочаване на сериозни неразположения, каквито са възможни. Научете се да цените това, което имате и да го съхраните, обратното може да стане причина за развития, каквито едва ли бихте желали за себе си. Заниманията с йога ще ви помогнат да опознаете по-добре себе си, да балансирате енергиите си и се освободите от стреса, който сега владее мнозина. През август може да се влюбите, но дали това е подходящия за вас партньор бъдещето ще покаже. Във всички случаи бъдете предпазливи и не разкривайте душата си пред непознати, а още по-малко да прибързвате с брак. Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2019 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2019 година. Разкрийте тайните на зодиака и бъдете винаги една крачка пред всички останали!

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-