Понеделник, 3 Октомври 2022
Водолей

Месечен хороскоп
Август 2018

3224

Месечен хороскоп - Водолей - Август - 01.08.2018 - 31.08.2018 година

През август ще работите много и ще се радвате на постигнатите резултати, без да нагнетявате чувство за малоценност в онези, които не могат да се похвалят с успехите ви.

Или поне така би трябвало да бъде, за да не нарушите равновесието в живота си. Продължителните ви и изнурителни дни на работа и отдаденост на това, което правите имат и своята негативна страна, която най-често ще се изразява в умора, нервно напрежение, стрес и здравословни неразположения. От вас зависи да ги избегнете, ако правилно сте разпределили задачите сред онези, които се ползват от придобивките ви. Избягвайте ненужни спорове и конфликти, и не влизайте в съдружие с роднини, от което нищо добро няма да последва за вас. По никакъв повод не позволявайте да ви въвличат в интриги и да ви приписват чужди грехове, отстоявайте позициите и защитавайте авторитета си със самочувствието на хора, знаещи цената си.

От умението ви да си налагате умереност и спокойствие ще зависят не само делата, но и здравето ви. Ако успеете, ще си гарантирате стабилност през оставащите до края на годината месеци, а от правилните ви действия ще зависи успехът на начинанията ви. През дните от 19 до 21 август внимавайте повече за травми на костите и ставите, не рискувайте и се пазете от изненади. В семейството бъдете внимателни към близките си, но не давайте израз на прекалената си любов, за да не оставите погрешно впечатление у тях и с действията си да ви наранят. Добре е да имате около вас, или с вас вашият полускъпоценен камък, но кой камък е правилният за вас? В новият ни зодиакален магазин може да разберете бързо кои камъни може да носите за вашата зодия, както и подходящите решения за гривна!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година