Вторник, 21 Септември 2021
Водолей

Месечен хороскоп
Април 2020

1589

Месечен хороскоп - Водолей - Април - 01.04.2020 - 30.04.2020 година

Поставяте си амбициозни цели през април, които имате шанс да реализирате, стига да разчитате на себе си и да не се въвличате в задкулисни машинации и интриги. Към последните могат да ви тласнат хора, които под прикритието на съзаклятие и ласкателства ще се опитат да ви манипулират и използват за своите си користни намерения, и в крайна сметка да ви направят подвластни на волята си.

Няма да ви липсва прозорливост, вслушвайте се в интуицията и своето усещане за нещата, за да намерите верните решения и да не губите устремеността си. През април ще работите за своята професионална и финансова стабилизация, и ще се чувствате най-добре там, където го правите със сърцето си, без принуда и за чужди интереси. Това значи да работите за себе си, а ако обстоятелствата налагат да смените работното си място, но имате възможност да го отложите, по-добре го направете. Ако сте отговорни и търсещи, ще намерите и осъзнаете хора и истини, които ще отворят нови хоризонти пред вас. Не мъстете на онези, които са ви разочаровали и от които се чувствате предадени, но прекратете цивилизовано отношенията си веднъж за винаги с тях. В семейството ще имате хубави отношения с партньора, децата си и родителите си, ако както и до сега се грижите с внимание и обич за тях. Месецът е подходящ среща с партньор, с когото да сте щастливи и за сключване на брак по любов. Почивката ви е важна, не я пренебрегвайте, грижете по-добре за здравето си.

Разберете още сега какво е подготвила съдбата за вас в личен и любовен план. Не се колебайте да прочетете вашият личен годишен хороскоп според датата на раждане за 2020 година или вашият личен любовен хороскоп според датата на раждане за 2020 година. Разкрийте тайните на зодиака още сега и винаги бъдете една крачка пред всички останали. Успех!

-=-
Включи се в най-голямата CRYPTO борса на планетата и ПЕЧЕЛИ от търговия с криптовалути!

РЕГИСТРИРАЙ СЕ БЕЗПЛАТНО
-=-

AstroData App
Свалете си нашето безплатно мобилно приложение от Google Play и четете всички хороскопи директно на вашия телефон.

ХОРОСКОПИ СПОРЕД ДАТАТА НА РАЖДАНЕ:
  • ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП   
  • ЛИЧЕН ХОРОСКОП
  • ГОДИШЕН ХОРОСКОП
  • МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП
  • БИЗНЕС ХОРОСКОП
  • ЗДРАВЕН ХОРОСКОП

  • Годишен хороскоп за 2020-та година